Неділя, 24.11.2024, 19:55
МІЙ МАЛЮК

 

Меню сайта
Разделы дневника
Дитяче харчування [8]
Рецепти харчування для малюків
Солодощі [4]
Рецепти солодощів
Форма Вхіда
Календарь
«  Лютий 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829
Пошук
Рекомендуємо



Прогноз погоди

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Рекомендуємо



PR-CY.ru



Головна » 2012 » Лютий » 02


Крупу перебрати і злегка прожарити на сковороді, в духовій шафі або на плиті. Закип'ятити воду, всипати крупу, посолити і варити на слабкому вогні, зрідка помішуючи.

Коли крупа утворює густу масу, поставити посуд з кашею в духову шафу на 50-60 хвилин. Готову кашу злегка остудити, додати в неї збите яйце і перемішати. Зробити з підготовленої маси биточки, обваляти їх у мелених сухарях і обсмажити на вершковому маслі.

Подавати на стіл зі сметаною або грибним соусом.

Приготування соусу: сушені білі гриби промити, замочити на 2-3 години в холодній воді, а потім варити в тій же воді протягом 2 годин. Грибний відвар процідити, закип'ятити, додати сіль і борошно, змішану з вершковим маслом і варити, помішуючи, на слабкому вогні протягом 15-20 хвилин. Перед вживанням соус процідити.

Для дітей старше 3 років відварені гриби можна подрібнити і додати в соус.

Крупа гречана (просунув) - 50 г,
Масло вершкове - 10 г ,
Яйце - 1 \ 2 шт,
Сухарі мелені - 10 г ,
Вода-100 г ,
Сіль -0,5 г ,
... Читати далі »
Категорія: Дитяче харчування | Переглядів: 495 | Додав: bebezp | Дата: 02.02.2012 | Коментарі (0)